Select Page

Lepas attend kenduri kahwin kat dewan Capredoca Wedding & Decor, Teras Jernang Bangi semalam terus puan isteri ajak naik pelamin lagi

Aku malas tanya lebih2, kang salah cakap kang

wedding hall bangi

breakfast bangi premium di lakehouse

wedding hall bangi

Dewan dia serba serbi lengkap.

Berhawa dingin, ada dewan nikah, bilik persiapan pengantin, ruang photobooth, surau, toilet, ruang parkir VIP dan parkir pelawat dan mesra OKU.

Deco majlis semalam memang cantik la. Pelamin dia superb, penuh bunga2

wedding hall bangi

8 penyebab utama cepat penat

wedding hall bangi

Kek dia pun cantik berpusing2.

Ada persembahan gamelan, persembahan daripada selebriti Mawi AF, ada banyak booth makanan dan meja makan beradab.

Jangan tanya aku harga sebab aku pun tak tau

wedding hall bangi

kedai makan eco majestic

wedding hall bangi

kerap lapar dan punca cepat lapar

wedding hall bangi

Aku share sebab wedding package Capredoca Wedding & D├ęcor tu mmg cantik.

Aku rasa better korang wasap puan Yasmin Syazwani untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej perkahwinan ye

www.wasap.my/+60195445221/nakbooking

Lokasi:
Capredoca Wedding & Decor
Persiaran Rahmat, Jalan Abu Bakar Baginda, Kampung Teras Jernang,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Instagram : @capredoca.white.palace

Google Maps: