Select Page
NASI KUKUS KAK CHIQ

NASI KUKUS KAK CHIQ

Sape yang pernah beli nasi kukus ni mesti tahu ayam dia saiz macam mana. Memang besar tak boleh bawak bincang. jogja ayam gepuk Tapi hari ni lagi besar ayam dia bagi. Kalau datang awal boleh pilih-pilih. punca cepat penat dan letih Lokasi macam biasa berhadapan...
TEH AIS BUIH MELIMPAH, NASI KUKUS PALING PADU!

TEH AIS BUIH MELIMPAH, NASI KUKUS PALING PADU!

Waktu tengah hari selalu korang makan dekat mana?  Aku yakin, korang mesti asyik makan tempat yang sama je kan? Sebab tak ada idea dah nak cari tempat yang best best? Okay, aku ada satu idea! Apa kata korang try kedai Moknab Nasi Kukus Daun Pisang ni. Mula mula aku...