Select Page

Salun rambut pun dah banyak dekat Bangi ni, best pulak tu!

Asalnya wife aku nak buat body massage kat sini. Tup2 aku terima gambar wasap Jasmeen tengah buat rambut. Pulak ni salun ke spa ni 😅

Tu yang bahaya bawak Jasmeen sekali ni 😂

Actually aku baru tahu yang kat sini bukan setakat boleh body massage je. Ada macam2 servis boleh dibuat kat sini. Antaranya :

• Manicure
• Laser pigmentation
• Medical Acne Treatment
• Hai color
• Body scrub
• Mesolipo (non surgical fat treatment)
• Intensive hair treatment
• Tangas
• Foot spa
• Foot reflexology
• dan banyak lagi

Itu yang aku ingat la haha. No wonder la bila keluar je muka Jasmeen yang hepi kemahen sebab dapat buat rambut. Mujur la dekat. Takpe2 next time kita repeat body massage ye Radhiah Izzati 😂

Spa & salun rambut ni untuk muslimah je, jangan plak ada lelaki datang nak trim misai 😂

Aku tengok kat IG dia, kat sini pun ada buat installment plan la 😍

So untuk sebarang tempahan atau pertanyaan korang boleh klik link bawah ni ye 😁👇

Lokasi kedai:

No-G, 35, Jalan Kajang Impian 1/11,
Taman Kajang Impian,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

 

Google Maps
Waktu operasi
Buka setiap
Dari 9AM hingga 7PM