Select Page

Korang perasan tak kat area Bangi Gateaway/Flea Market ada kedai perfume murah serendah RM2. Tapi yang RM2 tu pewangi kereta la. Eh kalau korang nak calit perfume kereta kat badan korang pun apadehal kan? ¬†Perfume badan plak dijual serendah RM5 😍

Menariknya kat situ ada 200 jenis inspired perfume yang boleh korang pilih. Rambang mata aku kejap haha. Asal nak cari Dunhill Blue, sekali angkat Tom Ford Oud plak 😂

Untuk perfume 30ml dijual pada harga RM40 sebotol. Tapi kalau korang beli 5 botol (boleh campur2) harga dia jadi RM99 je 😍

Better korang pakat2 ngan family atau kengkawan korang kalau nak beli perfume murah kat sini. RM40/botol ngan RM99/5 botol, beza RM20 tuu 😅😍

jom jelajah keunikan kopi di kenduri kopi bangi

Aku dah test pakai, bau dia boleh tahan around 4 ke 6 jam. Kenapa murah? Sebab owner dia ada kenalan dengan kilang buat perfume tu. So kot la korang plan nak jual sendiri dengan jenama sendiri pun boleh. Korang deal je ngan owner dia tu 😁👇

Apa2 hal korang wasap je ngan tuan Amin Abdullah untuk sebarang pertanyaan eh 😁👇

www.wasap.my/+60172000597/nakperfume

Lokasi kedai:

MR. PERFUME BANGI
11, Jalan Gerbang Wawasan 1,
Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor

Google Maps:
https://maps.app.goo.gl/p5p5ArTREvTokZFv5

Waktu operasi:
Buka setiap hari dari 10.30AM hingga 7.00PM