Select Page

Korang kena rasa makanan shell out dekat kedai ni!

Actually kalau korang amik set Set Promo Mur2 untuk 2 orang makan harga dia pun baru RM49.90 je. Dia jadi premium kalau korang add on seafood2 premium dia 😍

Tapi korang kena datang on weekdays Isnin – Khamis (dine-in sahaja) la untuk dapatkan harga RM49.90 tu. Kalau korang datang Jumaat – Ahad harga dia jadi RM57.

makanan shell out

majlis kesyukuran chilleat cafe

SET BASIC COUPLE (RM57)/setiap hari/2 Pax

Kupang, Kerang, Kepah, Lala, Pepahat, Scallop, Udang, Sotong Ring, Jagung, Brokoli, 2 set nasi putih beras wangi dan 1 jenis kuah. Takde air dan tidbits. Portion normal.

8 penyebab utama cepat penat

SET PROMO MUR2 (RM49.90)/weekdays sahaja/2 Pax

Sama macam set Basic Couple cuma takde Scallop, FREE 2 air dan FREE Baby Crabs. Portion kecik sikit berbanding Set Basic Couple.

Menarik kat ShellAlot ni kat dalam set biasa pun ada pelbagai jenis seafood tau. Biasa kat tempat lain hanya ada kerang, kupang, lala, udang dan ketam je. Then kalau korang nak add on seafood lain pun boleh. Tu harga2 lain la.

cabaran usahawan wanita pada hari ini

Then kat sini ada 11 jenis kuah tau dari tak pedas hingga yang paling pedas. Ikut selera korang nak macamana 😍👍

Makanan shell out yang aku makan tu set standard upgrade ke premium untuk 3 orang makan (list seafood ada pada gambar) Harga RM102.90. Add on Lobster tu kena tambah lagi RM150/800g la 😁👍

makanan shell out

Nak set lebih dari 2 orang pun ada. Jangan risau kat sini ada je set biasa yang murah2 😍

Untuk lihat senarai menu dan pesanan, korang boleh klik link di bawah ni 😁👇

https://easyeat.ai/r/shellalotbangi

Atau boleh try kat outlet2 dorang kat bawah ni ye. Sebarang pertanyaan boleh klik link di bawah 😁👇

1) Outlet Prima Saujana Kajang

 

2) Outlet The Athmosphere Seri Kembangan

 

3) Outlet Seksyen 9 Bdr Baru Bangi
4) Outlet Eco Majestic Semenyih
5) Outlet 9 Avenue Bdr Baru Nilai
Lokasi Kedai
Jalan Medan Pusat Bandar 4A,
Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Waktu Operasi
Buka setiap hari
Dari 3PM hingga 11PM