Select Page

Kat sini pun ada banyak menu makan tengahari. Kalau korang ke Ecohill Semenyih boleh singgah makan kat MZ Restaurant ni.

Aku diberitahu dorang satu satunya restoran Melayu yang beroperasi kat sekitar Ecohill Taipan Semenyih ni. Ada banyak pilihan lauk2 kampung. Makan kat sini sedap dan affordable la. Total harga aku makan hari tu RM32.50 untuk 3 orang makan.

menu makan tengahari

program kelas renang cuti sekolah

Antara menu2 yang aku makan haritu :

👉 Ayam Goreng Berlada x 1
👉 Daging Dendeng Berlada x 1 piring
👉 Siput Lemak Cili Api x 1 piring
👉 Rendang Lempung x 1 ketul (besar)
👉 Rendang Daging x 2 ketul (besar)
👉 Jantung Pisang Masak Lemak x 1 piring
👉 Nasi putih x 2
👉 Air suam x 2
👉 Limau suam x 1

8 makanan bagus untuk ibu hamil

Dorang buka dari 7AM sampai 12AM. Pagi ada sarapan, tengahari ada lunch dan malam ada masakan panas & tomyam. Tempat luas dan selesa. Masalah kat situ satu je, parkir terhad.

hukum hantar makanan non halal

Dorang pun ada buat delivery thru Foodpanda dan Shopeefood. Dorang pun ada 2 lagi cawangan kat Semenyih dan Kajang.

Lokasi Kedai:

Persiaran EcoHill Timur,
43500 Semenyih, Selangor

 

Google Maps:

 

Waktu operasi:
Buka setiap hari
Dari 7AM hingga 12AM