Select Page

Kenapa ada burger mahal ada burger murah?

Sebab kos berbeza!

Burger yang lebih dari RM10 ni kebanyakkannya homemade(buat sendiri).

burger underrated kipmall bangi

Jangan la nak dibandingkan dengan harga ramli, gtr tu semua. Malam ni berkesempatan mencuba burger el chapo belakang kipmall bangi.

Alang-alang boikot mcd tapi mengidam burger apa salahnya kita support burger buatan anak jati Bangi sendiri.

Dah borak dengan owner, dari roti sampai patty daging semua dia buat sendiri.

burger mahal

carseat murah VIB Bangi

Cuma lokasi kedai yang ke belakang dan jauh dari jalan utama buatkan kedai tu agak kurang kencang sale nak dibandingkan dengan burger israhell ni.

Harga untuk cheeseburger RM13 dan saiz lebih besar dari burger buatan USA ni agak berbaloi la.

Untuk cheezy fries tu pulak RM10 dan boleh makan 3 orang kira okay sangat dah.

repeat chapo’s bangi sebab padu

Cheese pun banyak dia cairkan atas fries. Kedai ni tak pakai sos cheese, memang cheese betul yang dicairkan.

Jom orang bangi kita support bisnes orang kita!

 

Caption by Faiz Johari