Select Page

Dulu2 kek kukus buah ni keluar time nak kenduri kendara je.

Tuan rumah potong dan hidang kat meja tetamu. Regu dia plak ngan kopi o kaw panas2. Perghh mengimbau mat 😍

kek kukus buah

sambutan tahun baru @ dorsett putrajaya

Skrang ni tak payah tunggu kenduri kendara dah.

Nak makan bila2 pun boleh, nak dijadikan hadiah atau buah tangan pun boleh.

kek kukus buah

cabaran usahawan wanita hari ini

2 biji kek siap VIP gift deko yang aku dapat harganya RM100.

Kalau korang nak deko sebiji kek pun boleh, baru RM60.

Kalau korang nak beli kek sahaja pun baru RM40. Sebiji kek berat anggaran 850g.

kek kukus buah

8 penyebab utama punca cepat penat

Kek ni dikukus selama 3 jam. Tekstur dia lembab dan boleh tahan sehingga 3 bulan ke atas (simpan dalam chiller).

Jangan risau kek ni tak manis sangat dan banyak buah2 dia. Korang nak buat hadiah persaraan guru2, pegawai, giveaway atau buah tangan memang sesuai sangat 😍

Apa2 korang roger je cikgu Fara Saila Radzun. Dia buat based on order je tau. Nak cod, delivery atau pos pun boleh 😁👍

www.wasap.my/60123109084/kekbuahVIP