Select Page

Jualan tutup kilang tau, bukan tutup kedai haha. Kang ada yang marah aku apsal kedai tak tutup2 lagi 😂

Actually aku diberitahu salah satu supplier kedai Expo Perabot Desa Jaya nak tutup kilangnya. So dia letgo la perabot2 yang ada dengan harga murah. So ada ke yang tengah cari2 perabot tu? 🤭😂

Untuk info korang jugak, owner expo perabot ni kata nak potong harga kaw2 kali ni. Dia buka harga murah giler kali ni, katanya tak pernah jual harga semurah ini. Tapi korang kena cepatlah ye sebab stok pun terhad. 1st come 1st serve. Lagi best kalau korang beli RM1000 ke atas boleh dapat hadiah istimewa berupa perabot gak 😍

Tapi seyes kalau korang nak cari perabot2 atau kelengkapan rumah, memang aku suggest korang ke Expo Perabot Desa Jaya ni je. Macam2 design dan koleksi ada. Sebab kat sini dikira warehouse. Macam2 ada. Dua tingkat plak tu 😂

Lama2 kat sini pun tak elok gak. Dia jadi rambang mata 😂

Kalau nak diikutkan kat sini memang banyak pilihan. Pastu harga yang ditawarkan pun murah berbanding tempat2 lain yang aku pernah pergi. Yang bestnya harga pada item yang korang lihat tu still boleh nego lagi tau 😍

Caj penghantaran sekitar Bangi-Kajang pun RM30 je 😂

Lagi satu kedai perabot ni 100% milik bumiputera dan dah beroperasi sejak tahun 1993 lagi. Cuma satu je kat sini payah parkir. Tapi korang boleh je parkir kat sebelah restoran Thai Pan atau Apartment Saville sebelah traffic light tu.

Aku sempat la snap gambar2 perabot kat situ. Kot la boleh bagi idea kat korang kan yang nak tukar perabot atau tengah dok riki2 perabot tu. Ehh 😂😂😂

So kalau korang nak tau lebih details tentang perabot atau harga, boleh wasap terus puan Aima Ayob ye 😁👇

Lokasi kedai:

Expo Perabot Desa Jaya
Lot 657-B, Batu 16 1/4, Jalan Reko, 43000, Kajang, Selangor
Waktu operasi
Buka setiap hari
Dari pukul 10AM – 8PM
Jumaat 12.30-3PM tutup solat Jumaat