Select Page

Jom kali ni min nak share satu lagi port untuk korang shopping gila-gila tanpa perlu pening kepala fikir duit habis!

Hahaha yelah, mestilah dah save siap-siap bajet deko untuk raya kan?

Okay sejujurnya, min pun dah 3 kali dah shopping perabot dekat Expo Perabot DesaJaya Kajang ni.

perabot murah

pasar malam di bangi

Biasalah, orang baru berumah tangga, mestilah banyak nak dibelinya. Nasib baik awal-awal lagi dah jumpa kedai ni yang tawar harga-harga murah tak masuk akal. Hehehe untung betul rasa.

So min rasa min memang perlu juga share dengan korang so korang takdalah rugi pergi shopping tempat lain yang lagi mahal sedangkan kualiti sama je dengan kat sini.

Okay, min suka pergi sini sebab yang utamanya mestilah harga yang ditawarkan.

perabot murah

nasi kukus kak chiq

Banyak betul sales diorang tau. Macam sekarang, diorang tengah adakan jualan murah sempena Hari Raya Aidilfitri. So, korang yang tengah terfikir nak tukar perabot baru dengan design yang menarik and nak custom, boleh lah consider kedai ni.

Selain jualan murah Hari Raya ni, yang bestnya sekarang diorang ada Display Unit Clearance Sales jugak tau. Harga memang melambung murah.

So kalau korang ada ternampak mana-mana yang berkenan di hati dalam video ni, kena datang serbu cepat tau. Sebab display unit ni memang terhad.

@bandarbarubangicommunity

Bantal beli 2 dapat RM 20 je gaisss! Haa borong bebanyak untuk tetamu yg nak datang tidur rumah raya nanti! #perabotanmurah #perabotmurah #perabotmurahbangi #perabotmewahbangi #perabutviral #expodesajaya #salesraya #perabotraya

♬ original sound – BBBCommunity – BBBCommunity

Okay so selain harga, kawasan kedai yang luas pun buat min rasa puas hati sebab ada banyak pilihan design yang menarik.

Dari sofa, meja makan, set katil, perabot luar rumah, ampaian baju, eh semua lah ada kat sini. Tak payah nak pergi kedai lain dah. Satu kedai dah settle deko satu rumah.

perabot murah

And plus point pulak untuk orang Kajang, boleh dapat free delivery tau. Cuma yang ni korang kena direct tanya staff kedai untuk pastikan kawasan mana yang dapat free delivery tu.

So korang go terjah cepat okay sebelum raya ni.

Lokasi Kedai:
Expo Perabot DesaJaya
Lot 657B, Batu 16 1/2,
Jalan Reko, 43000 Kajang,
Selangor