Select Page

Ayam Gepuk ngan Ayam Penyet kat sini sedap.

Lokasi kat Restoran Jogja Ayam Gepuk, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi.

Sambal dia ada 3 level kepedasan .

jogja ayam gepuk

de rumbia ikan bakar

Antara menu2 yang korang boleh cuba kat sini antaranya :

1) Ayam Penyet Sambal Merah (RM14.50)
2) Keli penyet Sambal Ijo (RM10.50)
3) Talapia Penyet Sambal Merah (RM13.50)
4) Bakso Daging (RM11.90)
5) Bakso Biasa (RM9.90)
6) Nasi Ayam Penyet Bakar (RM14.50)

Kalau korang amik set Ayam Gepuk, dia bagi sekali air teh o ais atau sirap.

jogja ayam gepuk

khasiat ubi kayu yang luar biasa

Harga menu2 aku attached pada gambar ye

Sambal dan sup FREE REFILL hanya untuk dine in sahaja.

jogja ayam gepuk

8 penyebab utama cepat penat

Kalau korang nak beli sambal Merah Jogja dan Sambal Ijo pun dorang ada jual jual kat kaunter

Lokasi Kedai:

15G, Jalan 7/7C, Seksyen 7
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

 

Waktu operasi
Buka setiap hari
Dari 11.30AM hingga 9.30PM