Select Page

Dah masuk bulan Mac ni, rasanya boleh dah kot aku share pasal Buffet Ramadhan untuk iftar Bangi plak 😂 Lagipun bulan Ramadan jatuh pada hujung bulan Mac ni. Boleh survey survey awal.

Kot la kalau korang ada plan nak berbuka dengan kawan2, family atau nak buat tempahan berbuka untuk syarikat ke kan? Boleh la riki2 Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort ni. Nak feeling feeling makan special. Ni laa masanya. Bukan selalu kita berbelanja untuk makan.

iftar bangi

8 makanan bagus untuk ibu hamil

iftar bangi

8 jenis bunga orkid paling cantikĀ 

Bertemakan ‘Jom Iftar’, tahun ni dianggarkan lebih 100 jenis menu akan dihidangkan sepanjang Ramadhan nanti. Fuhh. Kena plan nak makan apa dulu masa sebelum berbuka. BGR ni dah ada sijil Halal JAKIM since 2009 lagi. Rate harga adalah seperti di bawah :

Early Bird (23, 24, 27-30 Mac 2023)
Dewasa RM60
Kanak2 RM27.50

Normal Rate (25, 26, 31 Mac – 20 Apr)
Dewasa RM65
Kanak2 RM32.50

Rate ni sangat berbaloi-baloi dengan menu yang disediakan tau. Dengan lebih 100 jenis makanan yang disediakan, tak risau makanan habis awal lahh. Yang paling best, siap ada kambing golek lagi. Tak cuba, tak tahu. Jadi, apa lagii, boleh serbu okayy.

iftar bangi

dobi dry clean lily laundry paling mantap

iftar bangi

Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort bermula 23 Mac hingga 20 April 2023. Untuk tempahan, korang boleh hubungi nombor dibawah ni ye 😁👇

Tempahan : 03-89299888
Email : enquiry@bgrrest.com

#BotakMakan