Select Page

Aku antara regular customer Friestime kalau ke Flea Market De Bangi Gateaway dulu. Sebelum ni dorang buka stall je. Tup2 sekarang dorang dah buka cafe weh kat Semenyih 😍

friestime

restoran makan doelu kajang

Selain fries dan nanchos, skrang dorang ada beberapa lagi menu pilihan lain seperti :

👉 Ayam Cheese
👉 Korean Fried Chicken
👉 Churros
👉 Soy-Glaze Chicken
👉 Set Nasi Ayam Balado
👉 Set Nasi Daging Salai Masak Lemak

friestime

Menu simple tapi sedap lagi2 dia punya set nasi tu. Set Nasi Ayam Balado ngan Nasi Daging Salai Masak Lemak pedas giler. Kalau korang peminat masakan pedas boleh cuba dua menu ni.

8 barang perkakas dapur anda perlu ada

Then salah satu tarikan di sini adalah dorang bakar fries dan cheese tu depan2 customer. Menarik la konsep dia dan berbaloi kalau korang yang nak lepak santai2 bersama kawan dan family 😍

friestime

Lokasi Kedai
FriesTime Cafe
Fries Time Malaysia
No.35G, Ascotte Boulevard Bandar Rinching Seksyen 6, Township,
43500 Semenyih, Selangor

Waktu Operasi

Buka setiap hari kecuali Isnin
Dari 3PM hingga 11PM