Select Page

Semalam saya sempat singgah di Cafe Food hunters, ada akak ni tegur saya awak ni ke zaidzaimee selalu post di group2.

Dalam fikiran saya igt akak tu nak marah saya.

Yang datang ada orang luar negeri sebab saya post di group luar.

‘Akak dari semenyih taw,selalu sangat kau post dekat group semenyih sampai tergerak hati nak juga tau apa makanan yang best sangat dekat Food hunters’

Fuhh..terkejut saya tuan puan.

Dari semenyih datang support Cafe viral saya.

Harini macam biasa 1 bakul RM 50, 3 bakul RM 100 kira berbaloi la kan?
Datang taw bagi sokongan,tak beli pun tak apa janji datang cuci mata dulu.
cafe food hunters
cafe food hunters
cafe food hunters
cafe food hunters
cafe food hunters
cafe food hunters