Select Page

Kot yang craving nak makan ikan segar2 kan, boleh la datang ke Pasar Segar Pak Aji pagi ni. Kalau ikutkan jadual, pagi Khamis ikan2 baru akan tiba dari jeti. Lokasinya di Seksyen 3, sebelah Inspire Cafe dan sederet dengan Proton Bangi.

Dorang ambil terus dari Jeti Pangkor dan Jeti Batu Maung tau, 3 kali seminggu (Selasa, Khamis dan Sabtu) Hari Selasa dan Khamis korang boleh datang dari pukul 4PM hingga 7PM dan hari Sabtu dari pukul 8AM hingga 2PM.

ibu mengandung cepat lapar? normal atau tidak?

Mata ikan berkaca dan insang pun merah terang lagi masa aku datang hari Sabtu hari tu. Cantik level Dewi Remaja haha 😂

Antara hasil laut yang ada kat situ adalah :

• Ikan Merah
• Ikan Tenggiri
• Ikan Sardin
• Ikan Kembung
• Lala
• Ikan Sardin Poland
• Ikan Pari
• Udang
• Sotong
• Ikan Kerisi
• Ikan Bawal Hitam
• Ikan Cencaru
• Ketam

kelebihan urutan seluruh badan untuk wanita

Dorang beritahu ikan segar yang sampai mungkin berubah2. Ada lebih kurang dalam 20 jenis hasil laut yang boleh korang beli kat sini. Selain hasil laut, dorang pun ada juga jual sayur2 dan barang keperluan dapur.

Korang boleh follow tiktok dan FB dorang untuk sebarang update dan promo. Dorang suka buat promo kaw2 dan bagi free item tau. Hari tu aku terlambat tau kalau tak boleh free kobis panjang haha 😂😍

rawatan muka dermapen 2.0 plus

Korang boleh wasap no. bawah ni untuk tempahan dan delivery ye 😁👇
www.wasap.my/60139396012/ikansegar

Lokasi kedai:

No 35A, Jalan 3/69
Seksyen 3 Bandar Baru Bangi.
0139396012

 

Google Maps

 

Waktu Operasi
Buka setiap hari
Dari 8AM hingga 8PM
Waktu ikan jeti sampai
Selasa & Khamis (4PM – 7PM)
Sabtu (8AM – 2PM)