Select Page

Perhatian peminat kopi, ada15 hari sahaja lagi!

Korang dah ready ke untuk sama-sama memeriahkan program Kenduri Kopi Bangi 2.0 yang akan berlangsung 27, 28 dan 29 Mei ini?

Dah lock tarikh korang khas untuk Kenduri Kopi Bangi sahaja? Jangan lupa ajak sekali mak ayah, keluarga dan kawan-kawan okay?

Untuk pengetahuan, selain penjualan kopi, terdapat banyak lagi aktiviti menarik yang telah dirancang oleh pihak BBBC atau Bandar Baru Bangi Community bakal diadakan tidak lama lagi yang memberi peluang kepada semua lapisan umur untuk turut melibatkan diri. Menarik bukan?

Kenduri Kopi Bangi 2.0 ini merupakan acara atau program tahunan yang bakal diadakan setiap tahun bagi meraikan para peminat kopi untuk sama-sama merasai keunikan pelbagai jenis kopi tempatan. Kewujudan pelbagai jenama kopi dalam satu tapak memudahkan para pengunjung mencuba keunikan rasa jenis kopi yang ada tanpa perlu bergerak ke pelbagai tempat yang berbeza.

Pada musim yang lepas, vendor-vendor yang menyertai program ini mempunyai latar belakang yang berbeza, sama seperti jenis kopi yang dijual. Bukan hanya terhad kepada peniaga di Bangi untuk menjadi salah seorang vendor, ada juga yang sanggup bergerak dari Johor hanya untuk menyertai program ini kerana kelebihan yang diperoleh.

Hal ini sekaligus memberi peluang kepada penduduk di sekitar Bangi untuk merasai keunikan rasa kopi yang dijual di Johor.  Ha menarik bukan?

Jika terdahulu, kita mempunyai 10 vendor kopi tempatan yang turut bersama-sama terlibat dalam Kenduri Kopi Bangi 1.0, macam mana pula dengan Kenduri Kopi Bangi 2.0 ini?

Adakah lebih banyak dan makin bertambah vendor yang terlibat?

Atau lebih banyak aktiviti menarik yang diadakan?

Nak tahu? Kena lah tunggu…

Apa apa pun, kami menyeru para peminat kopi sekalian untuk sama-sama hadir dan memeriahkan program ini.

Jangan lupa untuk tangkap dan rakam seberpaa banyak gambar dan video sebagai kenangan sempena Kenduri Kopi Bangi ini.

Tag kami juga ye jika post!

Untuk sebarang info terkini mengenai Kenduri Kopi Bangi, boleh rujuk pada link di bawah ye.

https://wasap.my/601157852050

Anda juga mungkin meminati: Kenduri Kopi Bangi Beri Peluang Usahawan Tempatan