Select Page
JUALAN RAYA KEDAI PERABOT MURAH BANGI KAJANG

JUALAN RAYA KEDAI PERABOT MURAH BANGI KAJANG

Jom kali ni min nak share satu lagi port untuk korang shopping gila-gila tanpa perlu pening kepala fikir duit habis! Hahaha yelah, mestilah dah save siap-siap bajet deko untuk raya kan? Okay sejujurnya, min pun dah 3 kali dah shopping perabot dekat Expo Perabot...
ASB UMUM DIVIDEN 5.25 SEN SEUNIT?

ASB UMUM DIVIDEN 5.25 SEN SEUNIT?

Baru-baru ini, Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) telah mengumumkan agihan pendapatan 4.25 sen seunit dan bonus sebanyak 1.0 sen seunit kepada pemegang unit Amanah Saham Bumiputera (ASB) bagi tahun kewangan yang berakhir pada 31 Disember 2023. Kadar peningkatan...
CAFE FOOD HUNTERS

CAFE FOOD HUNTERS

Semalam saya sempat singgah di Cafe Food hunters, ada akak ni tegur saya awak ni ke zaidzaimee selalu post di group2. Dalam fikiran saya igt akak tu nak marah saya. Yang datang ada orang luar negeri sebab saya post di group luar. ‘Akak dari semenyih taw,selalu...
NAK BELI APA DENGAN KREDIT EMADANI?

NAK BELI APA DENGAN KREDIT EMADANI?

Apakah Yang anda Boleh beli Menggunakan Kredit eMADANI? Anda boleh menggunakan kredit eTunai RM100 eMADANI untuk sebarang transaksi secara fizikal di 1.8 juta peruncit/perniagaan melalui e-dompet pilihan anda, KECUALI: 1. Pemindahan ‘peer–to–peer’; Penebusan tunai; 2....
PASAR MALAM BANGI OKAY KAN?

PASAR MALAM BANGI OKAY KAN?

Pasar malam di Bangi ok kan gaisss? Sekadar nk jelaskan pd bipoti yg berniaga pasar kenapa pasar malam makin sendu dan sendu. Bukan salah jin, bukan salah setan dan bukan salah bomoh. Nk bg alasan salah rafizi squidward pun x blh jgk. 1. Harga bg sesetengah barang...