Select Page
Sebagai peminat kopi, aku mesti nak cuba gak kopi-kopi balang macam Kopi Cedok ni. Walaupun bukan kopi brew atau kopi mesin. Dia tetap ada rasa tersendiri. Biasanya kalau korang ke sini, korang beli kopi apa je?
Kopi Cedok
Aku ingatkan dia provide kopi balang biasa je, rupanya kopi Mocha pun ada gak eh? Nais nais apa 😍
Then selain daripada tu, ada gak kopi Float dan kopi Premium. Kalau korang lah kan, korang recommend yang mana satu?
kopi cedok
kopi cedok
Aku try Premium, Mocha dan Float. Kalau Mocha tu berat rasanya nak ke coklat dan float plak rasa kombinasi vanila (ice cream) dan kopi. Tapi pada aku la, aku lagi prefer kopi Premium kot. Sebab ada caramel 😂😍
By the way kopi cedok dia kaw dan pekat. Balance rasa susu dan kopinya 😁👍
kopi cedok
Dorang meniaga kat tapak penjaja Seksyen 9 tu (sebelum pasaraya Eco RM2 tu). Kalau korang nak order boleh wasap Izzuan Jamalluddin eh 😁👇

Lokasi:

Tapak Penjaja Seksyen 9
43650, Bandar Baru Bangi
Selangor
Waktu operasi
Buka setiap hari kecuali Isnin
Dari pukul 12TGH hingga 6PM
Anda juga mungkin meminati: Donut petak di Donut Kotak