Select Page

Hari tu adik aku ada share dia beli kerepek pisang rangup dan sedap kat area Sg Tangkas. Katanya kat sebelah restoran Nasi Manggey. Uit ada port baru ke ni?

Then aku try la pegi sana usha2. Sekali cawangan Aidah Kerepek Bahulu Panas Bangi daa 😂 Haa so korang yang rasa jauh nak pergi Teras Jernang, boleh dapatkan kerepek2 dan biskut raya kat sini gak. Kiranya kalau cawangan Teras Jernang habis stok, korang boleh dapatkan di sini.

So kalau korang nak dapatkan stok2 kerepek, kacang2 dan biskut raya atau sebarang pertanyaan boleh wasap nombor kat bawah ni ye. Dorang pun ada buat delivery thru Lalamove 😁👇

www.wasap.my/601115137879/biskutraya

No 8, Jalan ST/1 Batu 18,
Jln Kampung Sg Tangkas,
Kampung Sungai Tangkas,
43000 Kajang, Selangor

 

Google Maps

 

Waktu operasi
Buka setiap hari
Mula 14 Ramadhan kedai buka dari pukul 9AM hingga 6.30PM
Jumaat tutup 12.45PM dan buka balik 2.45PM untuk solat Jumaat

 

Anda juga mungkin meminati: Banyak betul lauk pauk kedai ni!