Select Page
MENU SEDAP WAKTU MALAM DI ITIK SALAI MASTHAR

MENU SEDAP WAKTU MALAM DI ITIK SALAI MASTHAR

Kalau nak ikutkan waktu study dulu, hari2 jugak la aku dan kawan-kawan makan tengah hari kat sini. Sebab menu-menu sudahlah sedap, harga pulak sangat affordable ye  Cuma dulu selalu makan lauk daging salai masak lomak tu je. Baru-baru ni je macam baru tahu yang...
GYM MUSLIMAH YANG KORANG PATUT DATANG!

GYM MUSLIMAH YANG KORANG PATUT DATANG!

Punyalah lama aku cari gym muslimah dekat area Bangi ni, tapi tak pernah nak jumpa! Sedih! So workout sendiri je lah dekat rumah bertemankan youtube workout video. Padahal ada je beberapa gym yang dikhaskan untuk para muslimah dekat area Bangi ni contohnya macam Fit...
EVENT SPACE BANGI YANG BEST & AFFORDABLE !

EVENT SPACE BANGI YANG BEST & AFFORDABLE !

Eh korang tahu tak pasal event space Bangi? Sebenarnya dekat Bangi ni pun ada event space yang korang boleh sewa dengan harga yang sangat affordable?! Aku bukan apa… before ni tercari-cari jugak lah event space dekat area Bangi ni yang boleh disewa. Yelah kadang...