Select Page
WESTERN SEAWAL 10AM @ MAMBO BISTRO BANGI

WESTERN SEAWAL 10AM @ MAMBO BISTRO BANGI

Asal nak makan breakfast je, tapi boleh plak ter-oder menu2 western plak Lokasi di Mambo Bistro, Seksyen 9 Bangi. sedap betul makanan restoran min aina ni Kat sini juga korang boleh request barista untuk brew kopi kat meja korang. Sambil2 tu dorang dorang akan kongsi...
BUFFET RAMADHAN 2023 @ SATE 7 PAGI

BUFFET RAMADHAN 2023 @ SATE 7 PAGI

Nak tahu tak dekat mana lokasi buffet ramadhan Sate 7 Pagi tahun ni? Haa sinilah! Lokasi : Simfoni Event Hall, Seri Kembangan Tema : Jom Berbuka Puasa Tarikh : 26 Mac – 19 April 2023   Google Maps : https://maps.app.goo.gl/FuQU3MjG432uWpiW6 port kedai laksa...
MAKAN BESAR DI PAPPA STEAMBOAT & GRILL PUTRAJAYA

MAKAN BESAR DI PAPPA STEAMBOAT & GRILL PUTRAJAYA

Antara steamboat yang meriah dengan seafood dan bahan perap. Lokasi di Pappa Steamboat & Grill Putrajaya. Dorang akan start Buffet Ramadhan dari 25 Mac hingga 20 April 2023. Lebih 50 jenis menu akan dihidangkan sempena berbuka nanti. tempah iftar di bangi golf...
LOKASI BAZAR RAMADAN BANGI 2023

LOKASI BAZAR RAMADAN BANGI 2023

Bazar Ramadan kembali! Alhamdulillah. Masih diberi peluang untuk beribadah pada bulan Ramadan tahun ni. Banyak aktiviti yang boleh dilakukan sepanjang bulan Ramadan ni. Yang paling penting, jelajah bazar! Uniknya bulan Ramadan ni, ianya dah menjadi kebiasaan menu-menu...
JANGAN LUPA TEMPAH IFTAR BANGI GOLF RESORT

JANGAN LUPA TEMPAH IFTAR BANGI GOLF RESORT

Dah masuk bulan Mac ni, rasanya boleh dah kot aku share pasal Buffet Ramadhan untuk iftar Bangi plak Lagipun bulan Ramadan jatuh pada hujung bulan Mac ni. Boleh survey survey awal. Kot la kalau korang ada plan nak berbuka dengan kawan2, family atau nak buat tempahan...