Select Page

Bandar Baru Bangi Community (BBBC)

Selamat datang ke Laman Web Rasmi Bandar Baru Bangi Community (BBBC)

Segala info di Bangi, Review kedai kedai menarik di Bangi serta hebahan acara akan diterbitkan disini

Tentang BBBC

BBBC adalah singkatan kepada Bandar Baru Bangi Community yang mana mula ditubuhkan pada 29 Disember 2020.

+ Sampaikan info semasa

+ Berjual beli mencari rezeki

+ Berkenal kenalan antara kita

Diharap semua ahli group dapat kekalkan circle positif dan saling memberi kerjasama antara satu sama lain. 
Jom invite ramai ramai dalam group ni, lagi meriah lagi seronok!

 

 

FLY TOM YAM & CAFE, SG MERAB KAJANG

FLY TOM YAM & CAFE, SG MERAB KAJANG

Satu lagi option kalau korang cari port Ikan Bakar, Tom yam dan menu2 masakan panas. Lokasi di Fly Tomyam & Cafe, Kg Sg Merab Hulu. Total damage untuk kami 10 orang makan haritu around RM250. Boleh tahan murah gak jom makan ikan bakar petai banjir Antara menu2...

IKAN BAKAR PETAI BANJIR, SG RAMAL DALAM

IKAN BAKAR PETAI BANJIR, SG RAMAL DALAM

Aku tak pasti korang aware ke tak. Korang tau kan yang Ikan Bakar Petai Banjir ada buka sampai malam? Menu2 yang sama tapi belah malam konsepnya macam alakat. Maknanya korang kena order dan bukan macam lunch time konsep buffet. farmgrill cawangan sungai besi Tapi...

FRIESTIME DAH BUKA CAWANGAN KAT SEMENYIH

FRIESTIME DAH BUKA CAWANGAN KAT SEMENYIH

Aku antara regular customer Friestime kalau ke Flea Market De Bangi Gateaway dulu. Sebelum ni dorang buka stall je. Tup2 sekarang dorang dah buka cafe weh kat Semenyih restoran makan doelu kajang Selain fries dan nanchos, skrang dorang ada beberapa lagi menu pilihan...

Pertandingan Mewarna Kenduri Kopi Bangi 2.0

Pertandingan Mewarna Kenduri Kopi Bangi 2.0

Anak minat mewarna? Tapi tak tau nak join program apa? Haa, jangan risauu. Jom sertai pertandingan mewarna bersempena program Kenduri Kopi Bangi 2.0 yang akan berlangsung pada 27, 28 & 29 Mei 2022 ini. Berminat untuk turut serta? Jom baca maklumat di bawah....

Tips Datang ke Kenduri Kopi Bangi

Tips Datang ke Kenduri Kopi Bangi

Haa nak tahu tips datang kenduri kopi Bangi? kalau anda semua nak tahu, Kenduri Kopi Bangi ni bukan calang-calang acara ye. Bukan hanya anda sebagai vendor menjual dan pengunjung datang membeli, tetapi sebenarnya ia lebih daripada itu. 1. Niat Semoleknya, anda boleh...

Direktori Peniaga

Kami juga menyediakan direktori Peniaga untuk memudahkan anda mencari kedai yang menarik di Bangi

Berhubung dengan BBBC Bot sekarang dibawah

Subscribe kami di Youtube

Ada sebarang pertanyaan?

Sila isi borang di tepi ini untuk berkomunikasi dengan kami atau anda boleh terus wasap kami di link bawah ini untuk terus berhubung

wasap.my/601157852050