Select Page

Bandar Baru Bangi Community (BBBC)

Selamat datang ke Laman Web Rasmi Bandar Baru Bangi Community (BBBC)

Segala info di Bangi, Review kedai kedai menarik di Bangi serta hebahan acara akan diterbitkan disini

Tentang BBBC

BBBC adalah singkatan kepada Bandar Baru Bangi Community yang mana mula ditubuhkan pada 29 Disember 2020.

+ Sampaikan info semasa

+ Berjual beli mencari rezeki

+ Berkenal kenalan antara kita

Diharap semua ahli group dapat kekalkan circle positif dan saling memberi kerjasama antara satu sama lain. 
Jom invite ramai ramai dalam group ni, lagi meriah lagi seronok!

 

 

ANAK2 MESTI SUKA SPAGHETTI TUN SUKA, BANGI SQUARE 2

ANAK2 MESTI SUKA SPAGHETTI TUN SUKA, BANGI SQUARE 2

Kat sini korang boleh customade spaghetti atau pasta sendiri ikut selera masing2. Nak pedas, tak nak pedas, nak letak sotong, udang, daging tenderloin, chicken grill atau chicken chop semua dia kira sama je RM24.90 nasi berlauk the sazali's Macam yang aku makan haritu...

JOM SUPPORT ABANG OKU NI MENIAGA SATE SEDAP

JOM SUPPORT ABANG OKU NI MENIAGA SATE SEDAP

Tak rugi tau kalau korang support sate sedap abang OKU ni. Sedap pun sedap. Lokasi kat Chatuchak Night Market, Seksyen 15 Bangi sebelah Flea Market Bangi Gateaway. Kat sini ada underrated sate yang boleh korang cuba. Namanya Sate Nuwa, khemah merah depan Soopa Doopa....

KELAS RENANG MURAH BANGI SEMPENA CUTI SEKOLAH

KELAS RENANG MURAH BANGI SEMPENA CUTI SEKOLAH

Kot la korang nak hantar anak2 korang belajar dekat kelas renang kan, boleh hantar kat sini. Murah pun murah. Jasmeen pun belajar renang ngan dorang Sebelum nj kat kolam renang UKM. Tapi since kolam tu under renovation, dorang tukar sementara kat kolam renang Uniten....

Pertandingan Mewarna Kenduri Kopi Bangi 2.0

Pertandingan Mewarna Kenduri Kopi Bangi 2.0

Anak minat mewarna? Tapi tak tau nak join program apa? Haa, jangan risauu. Jom sertai pertandingan mewarna bersempena program Kenduri Kopi Bangi 2.0 yang akan berlangsung pada 27, 28 & 29 Mei 2022 ini. Berminat untuk turut serta? Jom baca maklumat di bawah....

Tips Datang ke Kenduri Kopi Bangi

Tips Datang ke Kenduri Kopi Bangi

Haa nak tahu tips datang kenduri kopi Bangi? kalau anda semua nak tahu, Kenduri Kopi Bangi ni bukan calang-calang acara ye. Bukan hanya anda sebagai vendor menjual dan pengunjung datang membeli, tetapi sebenarnya ia lebih daripada itu. 1. Niat Semoleknya, anda boleh...

Direktori Peniaga

Kami juga menyediakan direktori Peniaga untuk memudahkan anda mencari kedai yang menarik di Bangi

Berhubung dengan BBBC Bot sekarang dibawah

Subscribe kami di Youtube

Ada sebarang pertanyaan?

Sila isi borang di tepi ini untuk berkomunikasi dengan kami atau anda boleh terus wasap kami di link bawah ini untuk terus berhubung

wasap.my/601157852050