Select Page

Bandar Baru Bangi Community (BBBC)

Selamat datang ke Laman Web Rasmi Bandar Baru Bangi Community (BBBC)

Segala info di Bangi, Review kedai kedai menarik di Bangi serta hebahan acara akan diterbitkan disini

Tentang BBBC

BBBC adalah singkatan kepada Bandar Baru Bangi Community yang mana mula ditubuhkan pada 29 Disember 2020.

+ Sampaikan info semasa

+ Berjual beli mencari rezeki

+ Berkenal kenalan antara kita

Diharap semua ahli group dapat kekalkan circle positif dan saling memberi kerjasama antara satu sama lain. 
Jom invite ramai ramai dalam group ni, lagi meriah lagi seronok!

 

 

JUALAN RAYA KEDAI PERABOT MURAH BANGI KAJANG

JUALAN RAYA KEDAI PERABOT MURAH BANGI KAJANG

Jom kali ni min nak share satu lagi port untuk korang shopping gila-gila tanpa perlu pening kepala fikir duit habis! Hahaha yelah, mestilah dah save siap-siap bajet deko untuk raya kan? Okay sejujurnya, min pun dah 3 kali dah shopping perabot dekat Expo Perabot...

JUALAN PENGHABISAN STOK SERENDAH RM1

JUALAN PENGHABISAN STOK SERENDAH RM1

Jualan Penghabisan Stok di cawangan Bangi Sek 7 kami! Salam semua ibu bapa dan bakal ibu bapa! Harga serendah RM 1 bagi Barangan Bayi Berjenama ! Kami gembira untuk mengumumkan Mega Sale Penghabisan Stok kami yang paling dinantikan! Bermula dari 24 November hingga 27...

Pertandingan Mewarna Kenduri Kopi Bangi 2.0

Pertandingan Mewarna Kenduri Kopi Bangi 2.0

Anak minat mewarna? Tapi tak tau nak join program apa? Haa, jangan risauu. Jom sertai pertandingan mewarna bersempena program Kenduri Kopi Bangi 2.0 yang akan berlangsung pada 27, 28 & 29 Mei 2022 ini. Berminat untuk turut serta? Jom baca maklumat di bawah....

Tips Datang ke Kenduri Kopi Bangi

Tips Datang ke Kenduri Kopi Bangi

Haa nak tahu tips datang kenduri kopi Bangi? kalau anda semua nak tahu, Kenduri Kopi Bangi ni bukan calang-calang acara ye. Bukan hanya anda sebagai vendor menjual dan pengunjung datang membeli, tetapi sebenarnya ia lebih daripada itu. 1. Niat Semoleknya, anda boleh...

Direktori Peniaga

Kami juga menyediakan direktori Peniaga untuk memudahkan anda mencari kedai yang menarik di Bangi

Berhubung dengan BBBC Bot sekarang dibawah

Subscribe kami di Youtube

Ada sebarang pertanyaan?

Sila isi borang di tepi ini untuk berkomunikasi dengan kami atau anda boleh terus wasap kami di link bawah ini untuk terus berhubung

wasap.my/601157852050